PRESS KONFERENCIJE, PREZENTACIJE I RADIONICE

Press konferencije i radionice su zasigurno jedan je od najvažnijih i najučinkovitijih načina komuniciranja s predstavnicima medija i agencija u svrhu organiziranja kvalitetne promocije i unapređenja prodaje turističke destinacije s naglaskom na najbolje pozicioniranje i profiliranje na turističkom i marketinškom tržištu. Imperativ tvrtke Saturn d.o.o. je uspješna realizacija tih događanja i zadovoljan klijent.

  • Organiziram konferencije, radionice i prezentacije na sjajnim lokacijama, u prekrasnom ambijentu, uz najbolju tehniku i izvrstan catering.
  • Surađujem s top-lokacijama i hotelima u Hrvatskoj kao što su hotel Westin Zagreb, hotel Esplanade Zagreb, Arcotel Zagreb, hotel Bonavia Rijeka, Bestwestern hotel Jadran Rijeka, hotel Park Split i catering tvrtkama kao što je Klub književnika i mnoge druge...
  • Jamčim prisutnost predstavnika medijskih kuća, novinara i turističkih agencija i turoperatera kako bi se na najbolji mogući način ostvarila suradnja, sklopili novi poslovni kontakti i dogovori te osigurala prisutnost na hrvatskom tržištu, ali u Srbiji i Bosni i Hercegovini.
  • Usluga obuhvaća slanje pozivnica relevantnim medijima, pripremu i koordinaciju događanja, produkciju press materijala za novinare te praćenje i prikupljanje medijskih objava.
Nalazite se ovdje: saturn USLUGE PRESS KONFERENCIJE, PREZENTACIJE I RADIONICE