REKLAMNE KAMPANJE, OGLAŠAVANJA I SAJMOVI

U sklopu svojih marketinških usluga, omogućujem Vam različite reklamne kampanje kao što su B2B ili B2C online kampanje u Hrvatskoj i Srbiji i oglašavanje na izuzetno posjećenim portalima vodećih turističkih agencija i medijskih kuća kao i kampanje na društvenim mrežama, primjerice Facebook CPC kampanje.

  • Omogućujem i posredujem pri oglašavanju na površinama koje se nalaze na autobusnim/tramvajskim stanicama, pješačkim zonama, u shopping centrima te na većim gradskim prometnicama, tiskanje, te obradu i distribuciju plakata. City lights kampanje.
  • Dogovaram suradnju s medijima i zakupljujem oglasni prostor po želji.
  • Ukoliko želite biti nazočni i prezentirati se na sajmovima u Hrvatskoj kao što su sajam turizma Crotour ili Place2Go, svojim iskustvom i organizacijskim sposobnostima svakako Vam stojim na raspolaganju.
  • Organiziram i odlične gospodarske suradnje s tvrtkama u Hrvatskoj kao što je primjerice Drogerie Markt DM ili OPEL Hrvatska putem njihovih reklamnih kampanja i nagradnih igara kako bi veliki broj potencijalnih klijenata imao mogućnost čuti za Vašu destinaciju i posjetiti je.
  • Stručnjak sam za organizacije promocija po Vašoj želji.

 

Nalazite se ovdje: saturn USLUGE REKLAMNE KAMPANJE, OGLAŠAVANJA I SAJMOVI