SATURN ORGANIZACIJA I PROMOCIJA d.o.o.

Tvrtka SATURN organizacija i promocija d.o.o. za usluge

SATURN d.o.o., dalje u tekstu Saturn je tvrtka za odnose s javnošću čije područje djelovanja obuhvaća raznolike marketinške i PR aktivnosti, s posebnim interesom za turizam.

Od 1. 6. 2007. do kraja 2009. Saturn je bio službeni zastupnik Österreich Werbunga – Austrijskog nacionalnog promidžbenog ureda za turizam u Hrvatskoj.

Nakon toga Saturn blisko surađuje s austrijskim partnerima na području marketinških usluga i odnosa s javnošću vezanih za turizam. Suradnja se pokazala vrlo plodonosnom, jer je Saturn jedna od rijetkih tvrtki ili, bolje rečeno, jedina na hrvatskom tržištu koja pruža potpunu i profesionalnu marketinšku uslugu povezanu s austrijskim tržištem.

To znači da Saturn stvara prave nove poslovne suradnje i omogućuje poslovne kontakte jer je u Hrvatskoj odlično povezan s medijima i turističkim agencijama. Najbolji je posrednik i koordinator. On unapređuje prodaju i promovira, omogućujući da partnerova destinacija, posebnost i brand postanu poznati i prepoznatljivi. Najveća prednost Saturna je svakako sposobnost organiziranja i profesionalnost te odlično poznavanje tržišta, pa tako može najbolje organizirati bilo koji event na zadovoljstvo svojih klijenata.

Austrijski partneri i tvrtke za koje je Saturn organizirao događanja su vodeće turističke organizacije, primjerice: Koruški pokrajinski promidžbeni ured za turizam, Turistička zajednica grada Graza, Turistički savez skijališta Obertauern, Turistička zajednica grada Salzburga, Turistička zajednica pokrajine Štajerske kao i mnogi drugi...!

Područje djelovanja Saturna obuhvaća i susjedne države, pa je tako vrlo priznat i poznat u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

S partnerom, marketinškom agencijom Superstar Worldwide, članicom grupacije Media Consulta Global Network Saturn je surađivao na poznatom projektu EDEN, koji je pokrenula Europska komisija za izbor najboljih europskih turističkih destinacija.

Saturn organizira turističke radionice u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, jer ima najbolje kontakte i upoznat je s djelovanjem struke u regiji.

Saturn je ostvario suradnju i s drugim partnerima iz Portugala, Njemačke i Mađarske, kao što su touroperator JC Tours Portugal, Neuschwanstein Hotels&Events te Nacionalna turistička zajednica Mađarske.

Saturn također ostvaruje odličnu suradnju s hrvatskim putničkim agencijama, turističkim zajednicama i medijskim partnerima. Saturn je član je Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA).

Saturn je zasigurno među vodećim tvrtkama u području turističkog marketinga i odnosa s javnošću na hrvatskom tržištu i u regiji te je vaš stručan i pouzdan partner. Saturn je stvoren i otvoren za nove mogućnosti suradnje, nove partnere i kontakte kao i tržišta i s veseljem Vam stoji na raspolaganju za zajedničko ostvarenje poslovnih vizija.

 

LinkedIn FaceBook

Nalazite se ovdje: saturn O NAMA